ULEI DE JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS OIL)

Uleiul de jojoba este extras din semintele plantei de jojoba, o arbore originara din Arizona, California si Mexic. Deoarece necesita mult timp de crestere, dezvoltare si procesare, uleiul de jojoba este destul de costisitor. Uleiul pur de jojoba are o culoare aurie, stralucitoare. Uleiul de jojoba are o durabilitate indelungata deoarece este un lichid relativ stabil, nu va oxideaza usor .Uleiul de jojoba era cunoscut in urma cu mii de ani, fiind una dintre substantele pe care  medicii egipteni le foloseau pentru prepararea lotiunilor vindecatoare in piramidele Egiptului antic.

 

Uleiul de jojoba este similar cu sebumul. Ceea ce-l face unic, fata de alte uleiuri obtinute din seminte, este ca uleiul de jojoba este structural si chimic similar cu sebumul uman. Intra extrem de rapid in piele, datorita compozitiei similare cu cea a uleiurilor proprii pielii. In plus, nu va lasa un aspect gras si neplacut la atingere

 

Are un continut ridicat de acizi grasi si saruri minerale, are o compozitie chimica similara sebumului secretat de piele. Contine vitamina E, vitamina C, complexul de vitamine B, cantitati mari de antioxidanti, crom, minerale, zinc, cupru, sulf si cobalt.


Datorita continutului bogat in vitamina E, uleiul de jojoba reface pelicula protectoare de la suprafata pielii si stimuleaza regenerarea celulelor. Previne aparitia ridurilor si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii.

 

Efecte benefice

 

Uleiul de jojoba este non-toxic, non-comedogenic si non-alergenic, nu este iritant, deci poate fi folosit in siguranta in jurul ochilor si pe piele. Uleiul de jojoba contine mai multe tipuri de tocoferoli, intalniti in compozitia vitaminii E si a altor tipuri de minerale naturale. Previne deteriorarea celulelor ca urmare a actiunii radicalilor liberi. Uleiul de jojoba este un puternic antioxidant . Are efect antibacterian, poate fi folosit ca fungicid. Este ideal pentru tratarea infectiilor cu bacterii, precum stafilococ sau candida.

 

Este deseori folosit in tratamentele cosmetice si in cele pentru infrumusetare pentru  proprietatile hidratante .  Uleiul de jojoba hidrateaza scalpul si ajuta la prevenirea matretii sau a altor afectiuni ale scalpului. Datorită  proprietatilor lui emoliente, uleiul de jojoba poate fi aplicat dupa epilat pentru calmarea pielii iritate si sensibile. Uleiul de jojoba poate fi folosit ca adjuvant in tratarea psoriazisului, eczemelor, dermatitelor, neurodermitelor, acneei, arsurilor solare si durerilor articulare.

 

 

INCERCATI PRODUSELE DIN GAMA PSORIODERM SI PSORIODERM SENSITIVE:




Producător şi distribuitor: Pezomed Ltd. (www.pezomed.com/ro).

Produsele pot fi cumpărate în Magazinul Online: Eventus Pharma


Pezomed Ltd

Cunoaşteţi-vă compania Pezomed Ltd
PEZOMED S.R.L. parte a grupului de firme Pezomed s-a angajat în menţinerea sănătăţii şi protejarea frumuseţii interioare şi exterioare. Ne ocupăm exclusiv de producerea şi distribuirea acelor produse care vă ajută să vă simţiţi bine. Vă oferim soluţii de calitate pentru îngrijirea pielii sănătoase şi problematice, din cap până în picioare.

Cumpărături online

Webshop Eventuspharma
Produsele gamei Psorioderm si Psorioderm Sensitive pot fi cumpărate din magazinul nostru online unde puteţi alege produsul potrivit pielii Dumneavoastra si puteti beneficia de reduceri, promotii si oferte speciale! Cumpăraţi acum!

Premiu de calitate

Calitate, fiabilitate, accesibilitate şi comunicare corectă
Gama Psorioderm si Psorioderm Sensitive au fost distinse cu Premiul de calitate în Ungaria.Produsele dezvoltate de Psorioderm Laboratorios Ltd si de Clinica de Dermatologie privată Derma-Art au câştigat înalta distincţie de "Premiul pentru cel mai bun produs" in Ungaria.

Gama Psorioderm distins cu premiul de calitate în Ungaria, efectul produselor dovedit prin studii clinice, potrivită pentru îngrijirea pielii care prezintă simptome de psoriazis, seboree, eczemă si a scalpului cu multă mătreaţă, sensibil, cu senzaţia de prurit si cu simptome de psoriazis si seboree.

Gama Psorioderm Sensitive, distinsă cu Premiul de calitate în Ungaria în 2013, efect dovedit prin studii clinice! Fără paraben şi acid-salicilic. Gama Psorioderm sensitive este concepută pentru îngrijirea zilnică a pielii si a scalpului care prezintă simptome de eczemă, atopie, seboree si psoriazis. Poate fi utilizată la bebelusi si copii!

Medic dermatolog

Va răspunde medicul dermatolog Dr. Beleznay Gyongyike
Dr. Beleznay Gyöngyike medic specialist în dermato-venerologie, cosmetologie estetică , cu competenţe în terapia cu laser. Membru activ al Camerei medicilor dermatologi din Ungaria, al
Asociaţiatei dermatologilor din Ungaria, Asociaţiei umanitară a dermatologilor, membru al Academiei de Dermatologie din America, propriatara Clinicii de dermatologie privită Derma-Art.
SFATUL MEDICULUI
Răspunsul va fi dat de Dr. Beleznay Gyöngyike
Intreabă!
STIRI
Citeste cele mai noi stiri!
Detalii
DESPRE NOI
Articole de presă despre Psorioderm
Detalii